محصول جدید
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
بادام زمینی با وجود نامش به خانواده حبوبات تعلق دارد نه آجیل های درختی، که در
مناطقی با آی و هوای گرمسیر رشد می کند. این دانه کوچک روغنی، سرشار از مواد
مغذی ارزشمندی است که آن را به یکی از محبوب ترین تنقلات و مواد اولیه در آشپزی
تبدیل کرده است و به عنوان یک جایگزین گیاهی برای پروتئین، به ویژه برای گیاه خواران
است.
بادام زمینی حاوی ویتامین های گروه B، ویتامین E، منیزیم،فسفر و پتاسیم است که
برای عملکرد صحیح بدن ضروری است.
فیبر موجود در بادام زمینی به بهبود هضم و کنترل قندخون کمک می کند.