کنجد سیاه

محصول جدید

380,000 ریال بدون مالیات.

اطلاعات بیشتر

کنجد سیاه یکی از انوع دانه های کنجد است که به دلیل داشتن رنگ تیره و خواص غذایی 

خاص خود شناخته می شود و در آشپزی و طب سنتی کاربرد زیادی دارد. عطر و طعم این 

کنجد نسبت به کنجد سفید بیشتر است و به همین علت در تهیه نان، شیرینی، سالاد و 

غذاهای آسیایی مورد استفاده قرار می گیرد. از دانه های کنجد سیاه برای تهیه روغن کنجد 

استفاده می شود که در آشپزی و همچنین به عنوان روغن ماساژ به کار گرفته می شود.

کنجد دارای کالری بالایی بوده و بهتر است کسانی که رژیم کاهش وزن دارند در مصرف آن 

زیاده روی نکنند.