محصول جدید
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
کشمش همان انگور بازنشسته است! کشمش پلویی یکی از محبوب ترین انواع کشمش ها
در ایران است که از انگورهای بدون هسته تهیه می شود و به دلیل طعم شیرین و خاصش
به عنوان یکی از اجزای اصلی بسیاری از غذاهای ایرانی بویژه پلو شناخته شده و در تهیه
انواع سالادها ،کیک ، دسر و شیرینی و آش دندونی از آن استفاده می شود.
قندهای طبیعی موجود در کشمش پلویی، انرژی سریع و طولانی مدتی در بدن فراهم
می کند و آهن موجود در آن به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
فیبر موجود در کشمش به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می کند و کلسیم موجود در آن به
تقویت استخوان ها یاری می رساند.