محصول جدید
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
کنجد سیاه یکی از انوع دانه های کنجد است که به دلیل داشتن رنگ تیره و خواص غذایی
خاص خود شناخته می شود و در آشپزی و طب سنتی کاربرد زیادی دارد. عطر و طعم این
کنجد نسبت به کنجد سفید بیشتر است و به همین علت در تهیه نان، شیرینی، سالاد و
غذاهای آسیایی مورد استفاده قرار می گیرد. از دانه های کنجد سیاه برای تهیه روغن کنجد
استفاده می شود که در آشپزی و همچنین به عنوان روغن ماساژ به کار گرفته می شود.
کنجد دارای کالری بالایی بوده و بهتر است کسانی که رژیم کاهش وزن دارند در مصرف آن
زیاده روی نکنند.