محصول جدید
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
ادویه کاری یک ادویه ترکیبی است که در بسیاری از غذاهای آسیایی، بویژه در
آشپزی هندی استفاده می شود این ادویه به دلیل عطر و طعم خاص خود محبوبیت
زیادی در سراسر جهان دارد
ادویه کاری از ترکیب ادویه های مختلف از جمله: زردچوبه، گشنیز، زیره، فلفل سیاه،
فلفل قرمز، هل، دارچین و زنجبیل به دست می آید و در تهیه غذاهای هندی مثل
کاری مرغ و کاری سبزیجات استفاده می شود
ادویه کاری به دلیل وجود زردچوبه ضدالتهاب بوده و به دلیل وجود زیره و گشنیز به
بهبود هضم کمک می کند ادویه کاری به دلیل داشتم خواص آنتی اکسیدانی به
تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.