انجیر پرک اعلاء

محصول جدید

9,100,000 ریال بدون مالیات.

  • 250 گرم
  • 500 گرم
  • 1 کیلوگرم
  • 1.5 کیلوگرم
  • پاکت زیپ کیپ
  • جعبه

اطلاعات بیشتر

انجیر پرک یکی از باکیفیت ترین انواع انجیر خشک در ایران است که در مناطق 

جنوبی کشور بویژه در استان کرمانشاه و فارش تولید می شود. شکاف های 

طبیعی روی انجیر پرک باعث می شود که مغز آن نمایان شده و ظاهری جذاب و

زیبا داشته باشد و به دلیل داشتن طعم و بافت منحصر به فردش جایگاه ویژه ای 

در آشپزی و صنایع غذایی دارد.

این انجیر به علت این که سرشار ار ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است به عنوان 

یک میان وعده سالم وانرژی زا شناخته می شود.فیبر موجود در انجیر پرک به بهبود

هضم و پیشگیری از یبوست کمک کرده و کلسیم موجود در آن برای تقویت استخوان ها

و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است.