محصول جدید
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
انجیر پرک یکی از باکیفیت ترین انواع انجیر خشک در ایران است که در مناطق
جنوبی کشور بویژه در استان کرمانشاه و فارش تولید می شود. شکاف های
طبیعی روی انجیر پرک باعث می شود که مغز آن نمایان شده و ظاهری جذاب و
زیبا داشته باشد و به دلیل داشتن طعم و بافت منحصر به فردش جایگاه ویژه ای
در آشپزی و صنایع غذایی دارد.
این انجیر به علت این که سرشار ار ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است به عنوان
یک میان وعده سالم وانرژی زا شناخته می شود.فیبر موجود در انجیر پرک به بهبود
هضم و پیشگیری از یبوست کمک کرده و کلسیم موجود در آن برای تقویت استخوان ها
و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است.