انجیر کرمانشاه

محصول جدید

نگینی شیرین از غرب کشور

جزییات بیشتر

4,000,000 ریال بدون مالیات.

  • 250 گرم
  • 500 گرم
  • 1 کیلوگرم
  • 1.5 کیلوگرم
  • پاکت زیپ کیپ
  • جعبه

اطلاعات بیشتر

انجیر کرمانشاه یکی از با کیفیت ترین انوع انجیر در ایران است که در استان کرمانشاه 

و مناطق اطراف آن کشت می شود. این انجیر به دلیل روش های سنتی پرورش، شرایط 

آب و هوایی و خاک حاصل خیز دارای طعمی منحصر به فرد است. انجیر کرمانشاهی 

نسبت به سایر انجیر ها درشت تر است و روش خشک کردن آن با سایر انجیر ها 

متفاوت است که باعث می شود طعم شیرین و غلیظ تری داشته باشد.

این انجیر سرشار از کربوهیدرات است که انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند و فیبر 

موجود در آن به بهبود هضم به خصوص پیشگیری از یبوست بسیار تاثیرگذار است.

این نوع انجیر مانند انجیرهای دیگر به تقویت سیستم ایمنی و استخوان ها و جلوگیری

از پوکی استخوان موثر است.