محصول جدید
نگینی شیرین از غرب کشور
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
انجیر کرمانشاه یکی از با کیفیت ترین انوع انجیر در ایران است که در استان کرمانشاه
و مناطق اطراف آن کشت می شود. این انجیر به دلیل روش های سنتی پرورش، شرایط
آب و هوایی و خاک حاصل خیز دارای طعمی منحصر به فرد است. انجیر کرمانشاهی
نسبت به سایر انجیر ها درشت تر است و روش خشک کردن آن با سایر انجیر ها
متفاوت است که باعث می شود طعم شیرین و غلیظ تری داشته باشد.
این انجیر سرشار از کربوهیدرات است که انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند و فیبر
موجود در آن به بهبود هضم به خصوص پیشگیری از یبوست بسیار تاثیرگذار است.
این نوع انجیر مانند انجیرهای دیگر به تقویت سیستم ایمنی و استخوان ها و جلوگیری
از پوکی استخوان موثر است.